hagabowling.se

Vill du göra något extra speciellt på din födelsedag eller vill du bara ha en riktigt rolig kväll tillsammans med dina vänner eller partner? Att spela bowling har länge varit ett bra och underhållande sätt att få mer kvalitetstid med de personer som du älskar. Lägger du sedan till pizza har du en helkväll av god mat, aktivitet och mycket skratt.

Oavsett var i Sverige du befinner dig finns det en bowlinghall och pizzeria på nära avstånd. Befinner du dig t.ex. i Örebro kan du välja en pizzeria som ligger i närheten av den bowlinghall som du vill besöka eller så använder du en pizzeria i Örebro för att beställa hemleverans. Idag är det dock inte många bowlinghallar som låter dig ta med egen mat in i bowlinghallen. Ett alternativ är då att välja en bowlinghall som erbjuder mat (pizza) på plats eller så beställer du pizza med hemkörning efter att ni har spelat klart.

När passar bowling och pizza?

Att spela bowling och äta pizza är något som passar i de allra flesta situationer där du vill ha tillgång till god mat och roliga aktiviteter. Det kan t.ex. handla om en utekväll med vännerna eller som ett roligt tema för barnkalaset.

Barnkalas

Barnkalas firas allt mer sällan i det egna hemmet. Idag ska barnkalas gärna vara stora och bjuda på både godsaker och underhållning. Genom att ha barnkalaset i en bowlinghall och samtidigt bjuda på pizza får barnen det extra roligt. Många bowlinghallar erbjuder färdiga paket med speltid och pizza för just specifika tillställningar.

Dejt

Ska du gå på dejt med någon som du är intresserad av kan det kännas extra viktigt att göra något speciellt och minnesvärt. Att bowla tillsammans är roligt och gör det möjligt för er att både sitta och prata och samtidigt eliminera risken för pinsam tystnad. Har du en pizzeria i Örebro i närheten kan du alltid avsluta dejten med lite god mat.

Familjedag

Det finns få saker som är lika kul som att gå och bowla tillsammans med din familj. Både barn och vuxna kan spela bowling och det krävs inga tidigare kunskaper eller erfarenhet av sporten. Som många föräldrar vet blir många barn extra hungriga efter att de har fått röra på sig – men att hitta mat som alla gillar är inte det enklaste. Slå på stort och bjud hela högen på pizza. Med pizza kan alla bestämma vad de vill ha på och rester går enkelt att ta med hem.

Helghäng med vänner

Har ni tröttnat på att gå ut på krogen och vill göra något annorlunda den här helgen? Då är bowling kombinerat med pizza ett mycket bra alternativ. Idag finns det bowlinghallar på många platser runt om i landet och i de flesta fall behöver ni inte förboka en bana. Då majoriteten av alla bowlinghallar även erbjuder mat och dryck kan ni med fördel äta middag på plats – eller varför inte ta en riktigt sen kvällspizza tillsammans med en god drink eller en kall öl.