hagabowling.se

Planerar du ett besök i huvudstaden och vill passa på att bowla? Då är det här inlägget för dig. Vidare i texten får du tips på var du kan bowla i Stockholm. Förutom att inlägget är för turister så kan även stockholmare behöva tips på bra bowlingbanor.

Bowla i Mall of Scandinavia

För att hitta bra bowling i Stockholm kan du boka en bana i Mall Of Scandinavia på O’Learys. Mall of Scandinavia ligger i Solna, vilket ligger en bit utanför Stockholm city. Många reser dock dit för att gå på köpcentrumet och för att avrunda dagen kan det vara roligt att bowla. Förutom att det finns vanlig bowling så finns även cirkusbowling och discobowling för dig som vill ha en upplevelse utöver det vanliga. Det är olika hur mycket det kostar att boka bana beroende på vilken dag det är. Men priset varierar mellan 440 och 475 kronor. Även tiderna kan variera och du kan läsa mer om det på O’Learys hemsida. Åldersgränsen är 18 år eller med målsmans sällskap. Men efter klockan 21 är det alltid 18-årsgräns, vilket kan vara bra att ha i åtanke.

Förutom att O’Learys har roliga aktiviteter såsom bowling så är kedjan kanske mest känd för att vara en sportbar. Med andra ord kan du åka dit för att bowla, såväl som att få i dig en bit mat och något att dricka. Om du ska besöka Stockholm och är sugen på att bowla kan det vara en bra idé att du redan nu bokar bana, vilket du gör på hemsidan.