hagabowling.se

Att spela bowling blir bara mer och mer populärt, idag finns det runt 250 bowlinghallar i Sverige. Många gånger så kan det vara en kul idé att kombinera sitt eget eller barns födelsedagsfirande med bowling genom att ha kalaset i bowlinghallen. Många av bowlinghallarna är vana att ha kalas och har ett eget koncept för detta. Men vad vore ett kalas utan ballonger? Och hur mycket kostar ballonger egentligen?

Hur mycket kostar ballonger?

Kostnaden för ballonger beror helt på vilken typ av ballonger du är ute efter. Är du ute efter en ballongram med en text till bowlingkalaset så ligger det runt 599 kronor, alternativt en ballongbåge för 259 kronor i rosa och vitt. Om ni har ett tema på bowlingkalaset så kan ni köpa ballonger utefter detta tema, exempelvis folieballonger formade som en enhörning eller varför inte ballonger formade som frukter? Hur mycket kostar då vanliga ballonger som inte är gjorda av folie? Är ni ute efter enklare enfärgade ballonger så kan ni köpa ett 50-pack ballonger för 99 kronor.

Att tänka på när man köper ballonger

Det första ni bör tänka på är att ballongerna följer det tema ni har bestämt. Har ni ett enhörningstema så kan barnen bli väldigt besvikna över att det i bowlinghallen hänger ballonger formade som grävmaskiner istället. Det kan även vara en bra idé att kolla med bowlinghallen innan hur stort utrymme ni har för kalaset så ni vet hur många ballonger ni ska beställa samt var ni ska sätta upp dem när ni väl är på plats. Helst vill man ju förbereda så att ballongerna är uppsatta innan gästerna kommer. Vill ni köpa ballonger som är snälla för miljön så finns det idag miljövänliga ballonger man kan köpa som är gjorda av nedbrytbar latex. Dessa går att fylla på med både helium och luft. Fyller ni ballongerna med helium så tänk på att inte fylla dessa för tidigt innan kalaset, latexballonger flyger i cirka 6-8 timmar medan heliumballonger kan flyga upp till några veckor.

Att planera att kalas på bowlinghallen kan inte bli något annat än lyckat, och för att få det ännu mer festligt är ballongerna pricken över i:et.