hagabowling.se

På de flesta orter finns det åtminstone en bowlinghall. Men i vissa fall kan det vara nödvändigt att resa för att bowla. Om du till exempel ska besöka Stockholm och är sugen på att bowla finns det bowlingbanor för dig och ditt sällskap.

Boka bowling

Om du är i Stockholm på besök, eller om du är stockholmare kan du spela bowling i Stockholm genom att åka till Solna. Där finns det uppskattade bowlingbanor för både barn och vuxna. Det företag som erbjuder bowling i Solna heter La Botanica. Företaget ligger i det stora köpcentret Mall Of Scandinavia och är därmed lätt att hitta. Det finns flera olika bowlingpaket att välja bland där det ingår flera banor för flera personer. Vill ni lyxa till det lite extra ska ni välja bowlingpaket 2 där det ingår sex flaskor god prosecco eller 30 flaskor öl eller cider. Utöver festlig dryck så ingår även tilltugg som mozzarella sticks och kycklingvingar. Utöver att du kan boka paket kan du på hemsidan se mer information om priser eftersom de skiftar beroende på vilken dag du väljer att bowla. Om du bara bokar en bana kostar det mellan 400 och 500 kr.

När du bokar bowling hos La Botanica får du bowla i en spännande, fartfylld och exklusiv miljö tillsammans med din familj, vänner eller kollegor. På fredagskvällar och lördagskvällar förvandlas bowlinghallen till discobowling och då blir det en extra festlig stämning. Men oavsett vilken dag eller tid du ska bowla så kommer du få spela rolig bowling.