hagabowling.se

Det är roligt att bowla, men det ger inte så mycket motion som vissa andra aktiviteter. Förutom att du också måste bege dig till bowlinghallen. Med ett hemmagym förbättrar du effektivt din hälsa. Förutom att du också blir snyggare när du väl ska till bowlinghallen.

Hemmagym

Det finns många anledningar att investera i ett hemmagym: du kan alltid träna, behöver inget dyrt gymkort, du behöver inte gå hemifrån och du bygger snabbt muskler. Det finns olika slags hemmagym att satsa på, beroende på hur mycket du vill träna och naturligtvis hur mycket plats du har i ditt hem. Även om du inte har så stor plånbok eller mycket plats, kommer ett hemmagym ändå att förbättra din hälsa avsevärt. Det viktigaste är inte att du har det största gymmet, utan att du tränar och utmanar din kropp. Det är mer ekonomiskt att ha träningsutrustning i hemmet än att månatligen betala för ett träningskort. Som bowlare är det också smart att träna armar, rygg och ben lite extra för att enklare kunna förbättra din bowlingteknik. Gå in på https://www.gorillasports.se som har ett stort utbud av olika hemmagym som bänkpress, stativ, ryggresningsbänk, multigym och olika slags vikter.

Komplement till bowlingen

Att bowla är så mycket mer än bara en träningsform. Det är att umgås med vänner, tävla och att utveckla sin skicklighet. Men bara bowling ger inte nog fysisk aktivitet. Särskilt inte om du också gillar att ta en kaffe eller öl när du bowlar. Därför är det smart att också ha ett hemmagym eller någon annan slags träningsutrustning som en crosstrainer eller en roddmaskin. Kroppen behöver träning för att må bra. Att träna flera gånger i veckan kommer att påverka din hälsa väldigt positivt. När du har träningsutrustningen hemma behöver du inte heller åka iväg till ett fitnesscenter. Du kan i lugn och ro bygga muskler; få starkare rygg, armar och ben. All träning som du utför, både på hemmagymmet och löpning ute i elljusspåret, kan du se som ett komplement till bowlingen. Som ett sätt att utveckla dig som bowlare. Förutom att det är en härlig känsla att komma i form och att jeansen sitter riktigt snyggt. Helt ärligt så får vi lite bättre självkänsla på en tävling när vi har mer muskler än fett.

Fördelar med att träna hemma

Det finns tre goda anledningar att träna hemma: coronapandemin, din ekonomi och din tid. Under coronapandemin vill de flesta av oss undvika gymmet för att minska risken för att bli smittade eller föra smitta vidare. Då är det perfekt att kunna träna hemma. Särskilt om den lokala bowlinghallen håller stängt. Du kommer även att spara in många tusenlappar genom att ha utrustningen hemma. Du köper hemmagymmet en gång och sedan är det betalt. Inte månatliga betalningar hos ett gym. För det tredje sparar du in mycket tid. Du behöver träna. Du går till ditt hemmagym, tränar 15-20 minuter, sedan går du och duschar. Istället för att det tar dig 15-20 minuter att bara komma till träningslokalen.