hagabowling.se

Under en aw brukar de flesta bege sig ut till närmsta bar och dricka vin och öl hela kvällen. Aw på fredagar blir en alltmer populär företeelse och är ett härligt sätt att njuta med kollegorna på ett lite mer avslappnat vis. Ett glas prosecco, några aperol spritz och några glas vin. Sedan är det high life! Men hur skulle det vara om ni alla gjorde något annorlunda på aw:n och kanske tog en bowlingkväll medan ni delade på en flaska prosecco? Ni kommer få en underbar kväll, det lovar vi!

Hitta närmaste spelhall

I de flesta städer finns det en spelhall som brukar ha alla möjliga spel som bowling, shuffleboard, biljard etc. För er som vill stanna en hel kväll är det perfekt. Dessutom brukar det i de flesta fall finnas en restaurang i anslutning där man kan äta och dricka prosecco och umgås med sina vänner mellan bowlingturerna. Kanske ni även kan tävla i olika grenar tillsammans och få ut så mycket som möjligt av kvällen.

Företagsevent med bowling

Varför inte boka ett företagsevent som en konferens eller kickoff när den nya säsongen tar vid, och sedan stråla samman i bowlinghallen efteråt? Drick lite god prosecco ihop, ät gott och mingla med kollegor du normalt kanske inte pratar så mycket med. En del konferenslokaler har allt och lite till, såsom spa, spelhall och tennisbanor. Dela upp er i lag och gör en turnering och sätt gärna folk som ofta inte pratar med varandra eller som inte jobbar så nära, i samma lag.

Perfekt mat i en bowlinghall för alla kollegor

När ett helt företag bestämmer sig för att gå ut på en aw är det lätt att smaken blir som baken – delad. Därför är en bowlinghall ett perfekt tillhåll eftersom maten som ofta serveras på sådana ställen går hem hos de flesta. Hamburgare, pizza, pasta och enklare mat med stora portioner passar både killar och tjejer och de flesta smaker. Dessutom är det ofta inte så dyrt att äta där och är ni många med olika plånbok är det en bra idé. Välj en bowlinghall som både har mat och dryck så att ni kan ta ett glas under bowlingen men också sätta er ner till bords efteråt och äta samtidigt. Det brukar finnas listor på olika spel- och bowlinghallar på nätet så att du kan hitta en nära dig och företagets plats.